HondenPage baasje Brigitte

Over Brigitte

honden foto van Brigitte Misschien een beetje vreemd maar ik heb geen hond, wel 3 katten en 2 konijnen.
Mijn hart ligt bij alle dieren en juist omdat ik honden zo geweldig vind heb ik er ook geen 1, ik heb doodgewoon geen tijd en ik vind persoonlijk dat je dat wel moet hebben anders ben je niet 'hondwaardig'. Wel doe ik veel voor honden in nood want ik ben vrijwilligster bij Dierenhulp Zonder Grenzen, hier zorg ik voor sponsoring en fondsenwerving.
Ook heb ik een dierenprogramma bij RTV Alkmaar waarin ik probeer leuk, grappig en informatieve onderwerpen door elkaar te husselen zodat het aangenaam wordt om naar te luisteren en je er ook nog eens wat van op kan steken.
Dat is dan ook de reden waarom ik het leuk vind om op dieren (honden) forums te zitten.
Te lezen van mooie maar ook minder mooie verhalen van jullie honden. Ik wil jullie daarom ook alvast bedanken voor deze verhalen en misschien kan ik door mijn ervaring toch mijn steentje bijdragen.

Groetjes, Brigitte

Krabbels aan Brigitte

honden page profiel boedhaboedha schreef om 03 juni om 19:41
leuk bericht woon in leusden dus denk dat ik even ga kijken!! hond mag je gewoon mee nemen? groetjes nicolette
honden page profiel Brigitte Brigitte schreef om 03 juni om 17:24
Ik heb geen hond omdat ik vind dat ik niet hondwaardig ben. Ik bedoel hiermee dat ik te weinig tijd heb. Wel zet ik mij in voor honden en vele andere dieren dmv mijn vrijwilligers werk bij Dierenhulp zonder Grenzen. Ook heb ik een dierenprogramma op RTV Alkmaar (radio) elke donderdag (D day)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Brigitte heeft 28 ontvangen.

Berichten en online status
Brigitte was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 18 uur, 31 minuten geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^